🇦🇱 Albania 🇦🇱
-
Si të gjej miq këtu?
Fillo duke u prezantuar më poshtë. Trego nga je në Shqipëri, sa kohë ke që ha ushqime shtazore të papërpunuara dhe pse fillove, qoftë për shkak të një gjendjeje shëndetësore që përpiqeshe ta kthesh mbrapsht, kuriozitetit pasi dëgjove rezultatet e të tjerëve, ose thjesht dëshirës për t'u ndier më mirë se kurrë me një dietë "normale". Sa më shumë të ndash, aq më lehtë do të jetë për të tjerët të lidhen me historinë tënde dhe të të kontaktojnë.
Çfarë të bëj më pas?
Pasi të kesh publikuar prezantimin tënd, shfleto çfarë kanë shkruar të tjerët dhe kërko njerëz në zonën tënde (apo edhe në qytetin tënd). Kur gjen dikë udhëtimi i të cilit të prek, dërgoji një mesazh privat ose përgjigju prezantimit të tij/saj. Që andej, mund të shkëmbeni këshilla furnizimi, të flisni për sfidat, të ndani çfarë ka funksionuar për ju, ose thjesht të mbështesni njëri-tjetrin në përditshmërinë e kësaj mënyre ushqyerjeje. Disa njerëz përfundojnë duke u takuar personalisht, duke u furnizuar së bashku, ose duke krijuar miqësi të qëndrueshme — kjo varet plotësisht nga ju dhe çfarë kërkoni.
-
Hello shqipe.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login